Český rozhlas spouští další nový FM vysílač pro stanici Plus

29.09.2016 12:29

Pro jihomoravské město Blansko a okolí bude spuštěn nový vysílač. Od dnešního odpoledne tak zajistí místním obyvatelům poslech stanice Český rozhlas Plus. Vysílač bude spuštěn na kmitočtu 91,5 MHz s výkonem 100 Wattů.

Český rozhlas spouští další nový FM vysílač pro stanici Plus
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Na základě individuálního oprávnění, které vydal Český telekomunikační úřad, bude nový vysílač spuštěn ve čtvrtek 29. září ve 13 hodin z lokality Blansko - město.

Celoplošná stanice Plus začala vysílat 1. března 2013, od 2. listopadu 2015 je dostupná 24 hodin denně v pásmu VKV. Nabízí analytickou publicistiku, komentáře, diskuse a interaktivní pořady. Analyzuje současnost a aktuální dění v širších souvislostech společenských, historických, ekonomických či kulturních. Český rozhlas Plus je také informačním kanálem pro témata z oblasti vědy a techniky nebo historie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…