Český rozhlas vyhlašuje 22. ročník ankety Neviditelný herec

02.07.2018 19:53

V přímém přenosu rozhlasového pořadu Tobogan v sobotu odstartovala posluchačská anketa Neviditelný herec, která každoročně oceňuje nejpopulárnější herecké výkony na vlnách Českého rozhlasu. Mezi nominovanými jsou Taťjana Medvecká, Jiří Lábus i Oldřich Kaiser. Hlasování potrvá až do 25. září.

Český rozhlas vyhlašuje 22. ročník ankety Neviditelný herec
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Za role v rozhlasových hrách, za četby na pokračování nebo účinkování v dalších pořadech, které Český rozhlas vysílal v sezoně 2017/2018, bylo nominováno celkem třicet pět herců a hereček. Mezi nominovanými nechybí známá jména jako Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Saša Rašilov, Petr Čtvrtníček nebo Norbert Lichý. Mezi herečkami figurují hned dvě vítězky ankety Taťjana Medvecká a Barbora Hrzánová, dále Helena Dvořáková nebo Růžena Merunková. Úplný přehled všech nominovaných včetně rolí, které ztvárnili, je možné nalézt na webu rozhlas.cz/neviditelnyherec.

Anketu vyhlásil Týdeník Rozhlas a Český rozhlas již po dvaadvacáté. Hlasování potrvá až do 25. září. Posluchači a čtenáři mohou pro své oblíbené herce hlasovat prostřednictvím anketního lístku v Týdeníku Rozhlas nebo na webu zde. Padesát vylosovaných účastníků ankety navíc získá zajímavé odměny.

Výsledky ankety Neviditelný herec budou vyhlášeny v přímém přenosu pořadu Tobogan na stanici Český rozhlas Dvojka dne 20. října 2018.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…