Chodba teplické nemocnice září novotou v rámci celorepublikového dobrovolnického projektu

19.10.2015 8:47

Dobrovolníci Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Teplice, o. z. se spolu se studenty Střední školy stavební Teplice, p. o. zapojili do čtvrtého ročníku celorepublikového dobrovolnického projektu „72 hodin pro lidi, přírodu a místo, kde žiješ“. Nové barvy tak získala chodba pavilonu F teplické nemocnice, která spojuje chirurgickou ambulanci s rentgeny a poliklinikou. Nátěrové hmoty dobrovolníkům věnovala teplická společnost HET.

Chodba teplické nemocnice září novotou v rámci celorepublikového dobrovolnického projektu
Foto: Krajská zdravotní
Popisek: Nemocnice Teplice, Krajská zdravotní.

Mgr. Kateřina Vágnerová, hlavní sestra Nemocnice Teplice, o. z., poděkovala všem, kteří se do projektu zapojili. „Znamená to pro nás velkou pomoc. Těší nás, že lidé z Teplicka začali pomáhat naší nemocnici. Velký dík patří společnosti HET, dobrovolníkům a studentům, kteří se dobrovolně v rámci praxe zapojili. Chtěla bych také poděkovat vedení školy, že studenty uvolnilo,“ řekla Mgr. Kateřina Vágnerová.

S myšlenkou vymalovat chodbu teplické nemocnice, kterou denně projdou stovky pacientů, přišla koordinátorka dobrovolníků Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Teplice, o. z. Jana Obermannová. „Jsem ráda, že se kromě dobrovolníků do projektu zapojili studenti a společnost HET, která prodává malířské potřeby. Za naše dobrovolnické centrum se dnešní akce zúčastnilo šest dobrovolníků,“ řekla Jana Obermannová.

Pavel Čmejla, mistr odborného výcviku Střední školy stavební Teplice, p. o., doplnil, že vymalovat chodbu přišli do teplické nemocnice studenti oboru Malíř pokojů – lakýrník. „Máme tu dva studenty z prvního ročníku a čtyři studenty třetího ročníku. Dnešní dobrovolné malování chodby mají budoucí malíři také v rámci odborného výcviku a přípravy na své povolání,“ dodal Petr Čmejla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…