CzechInvest: Jihomoravskému kraji není lhostejný osud brownfieldových lokalit

03.03.2016 7:38

Desátý ročník konference Regenerace brownfieldů se konal ve středu 24. února 2016 v sídle Krajského úřadu Jihomoravského kraje. Akce přilákala zejména zástupce místních samospráv, developery a podnikatele, kteří mají s regenerací zdevastovaných ploch zkušenosti.

CzechInvest: Jihomoravskému kraji není lhostejný osud brownfieldových lokalit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

Hlavním tématem byla možnost čerpání dotačních prostředků pro regeneraci brownfieldů. CzechInvest představil, jak získat evropské dotace na regeneraci zanedbaných lokalit z nového Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, či jak je nabídnout potenciálním investorům pomocí agenturou spravované Národní databáze brownfieldů. Zástupci agentury informovali o připravované aktualizaci Národní strategie regenerace brownfieldů pro období 2015 - 2020 a rámci navazujícího pracovního jednání upozornili na formu dlouhodobé spolupráce veřejného a soukromého sektoru v této oblasti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…