CzechTourism: Na Fóru cestovního ruchu 2021 se představí vítězové (a poražení) pandemie covid

14.11.2021 12:11 | Tisková zpráva

Desátý ročník vzdělávací konference pro odborníky, podnikatele či pracovníky v cestovním ruchu – Fórum cestovního ruchu 2021 proběhne 23. listopadu v Kongresovém centru Praha.

CzechTourism: Na Fóru cestovního ruchu 2021 se představí vítězové (a poražení) pandemie covid
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Hlavními tématy budou data a jejich využití pro analýzu a predikci vývoje a diskusní panely na téma zákaznické zkušenosti a vývoj v oblasti kongresové a incentivní turistiky. Účast na Fóru cestovního ruchu 2021 je zdarma.

Registrace na prezenční nebo on-line formu konference, kterou pořádá agentura CzechTourism, je otevřena ZDE.

„Účastníci fóra se mohou těšit na Natalii Sokal, která nabídne pohled na cestovatelská data společnosti Sojern zaměřená na Českou republiku. Zhodnotí změny cestovatelského chování v?době pandemie, představí výhled na nadcházející měsíce a podělí se o kreativní nápady, jak mohou destinace oslovit své klienty v?online prostředí a urychlit obnovu po pandemii,“ říká Markéta Vogelová, vedoucí Institutu turismu agentury CzechTourism a pokračuje: „V druhém bloku představí Olivier Henry-Biabaud z Travelsatu výsledky rozsáhlé analýzy zaměřené na měření nálady návštěvníků České republiky a přednosti a slabé stránky zákaznické zkušenosti v?kontextu pandemie covid.“

Přínosná analýza Visitor Reviews Analysis, kterou si u společnosti Travelsat nechala vypracovat Česká centrála cestovního ruchu, mapuje, které aspekty návštěvnického zážitku jsou z hlediska reputace České republiky hodnoceny velmi dobře, nebo naopak velmi špatně (atrakce, restaurace, nákupy, letiště apod). Výsledky analýzy, i to, jak si Česká republika stojí ve srovnání s?našimi hlavními evropskými konkurenty, budou poprvé představeny na Fóru cestovního ruchu 2021.

Program Fóra cestovního ruchu 2021 je ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…