CzechTourism: Přednášky pro školy a instituce z oblasti cestovního ruchu

22.06.2018 16:42

Máte zájem dozvědět se více o naší činnosti? Zajímají Vás trendy v oblasti cestovního ruchu, kolik a jakých cizinců k nám přijíždí nebo jakou image má Česká republika v zahraničí? Jste zástupce SŠ nebo VŠ, popřípadě pracujete v tuzemské či zahraniční instituci činné v oboru? Kontaktujte nás.

CzechTourism: Přednášky pro školy a instituce z oblasti cestovního ruchu
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Vypsali jsme pravidelné termíny přednášek, které se budou konat v našem mediálním centru Orbis, u nás na centrále v Praze, na Vinohradské ulici.

Během více než hodinové multimediální prezentace se Vám budou věnovat odborníci z Institutu turismu a případně – dle zaměření přednášky – kolegové z dalších odborů. Navštívit můžete také naše Informační turistické centrum.

Více informací o konání akcí se dočtete na stránce ZDE, kde zároveň můžete vyplnit kontaktní formulář potřebný pro přihlášení na prezentaci.

Jsme rádi, že cestovnímu ruchu – tomu domácímu, i zahraničnímu příjezdovému se stále více daří, a že agentura CzechTourism na tom má své zásluhy!

Těšíme se na viděnou!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…