CzechTourism: Zahraniční kampaň zve k návštěvě České republiky v roce 2021

25.12.2020 17:36

Na Facebooku a Instagramu ve více než dvaceti zemích světa se rozběhla kampaň agentury CzechTourism, jejíž cílem je představit to nejlepší z České republiky a udržet ji v popředí zájmu zahraničních turistů i v roce 2021.

CzechTourism: Zahraniční kampaň zve k návštěvě České republiky v roce 2021
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Současně s ní běží na zahraničních trzích také vánoční video spot z České republiky na YouTube. Jako první viděli vánoční video s mottem ‚Uvidíme se v roce 2021‘ ve Spojených státech, kde běží od 7. prosince na jedné z nesledovanějších amerických televizních stanic ABC TV a na velkoplošné obrazovce ABC TV na Times Square v New Yorku.

„Chceme Českou republiku udržet v povědomí potenciálních turistů, kteří – bude-li se pandemická situace vyvíjet pozitivně – by nás mohli navštívit v letní sezóně příštího roku. Proto kombinujeme kampaň s vánočním spotem a přáním hezkých svátků s představením těch nejlepších jarních a letních destinací. Výzkumy, které máme k dispozici, naznačují, že sentiment pro cestování mezi lidmi neklesá, spíše naopak. Jakmile to bude opět bezpečné, lidé budou chtít vyjet na dovolenou a Česká republika chce být na ten jistě tvrdý budoucí konkurenční boj o turistu připravená,“ komentuje František Reismüller ředitel odboru zahraničních zastoupení a B2B spolupráce agentury CzechTourism.

Vánoční imageová kampaň poběží na zahraničních trzích do 10. ledna příštího roku. Kampaň představující jarní a letní turistické cíle, které si zvolily všechny kraje České republiky, je propojena s internetovou stránkou, propagující turistické cíle v České republice (ZDE), a je naplánována do konce února. Do konce ledna poběží kampaň s tím nejlepším z České republiky také na sousedních trzích, kde kvůli nepříznivé epidemiologické situaci nahradila kampaň lákající turisty na české hory, lázně a adventní trhy.

Anglickou verzi vánočního spotu naleznete ZDE.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…