DPP: Krátkodobé uzavření stanice metra Muzeum A

17.06.2018 11:27

Z důvodu rekonstrukce bude od soboty 23. června 2018 (od zahájení denního provozu) do neděle 24. června 2018 (do ukončení denního provozu) obousměrně uzavřena stanice metra Muzeum na lince A.

DPP: Krátkodobé uzavření stanice metra Muzeum A
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Vlaky budou stanicí projíždět.

  • Pro výstup do oblasti Václavského náměstí lze využít stanici Můstek.
  • Pro přestup z linky A na linku C doporučujeme vystoupit ve stanici Můstek a dále využít linku B do přestupní stanice Florenc.
  • Pro přestup z linky C na linku A doporučujeme vystoupit ve stanici Florenc a dále využít linku B do přestupní stanice Můstek.

Informační opatření:

  • Vydány budou informační letáky v několika typech. K dispozici budou od 19. června 2018 v informačních vitrínách ve stanicích metra.
  • Od 21. června 2018 bude pro cestující připraveno upozornění formou hlášení ve staničním rozhlase, na lince A pak v době výluky i ve vozech prostřednictvím vlakového rozhlasu, v českém i anglickém jazyce.
  • Informace se objeví také 21. června 2018 v deníku Metro.
  • Připraveny jsou rovněž informační tabule se schematickým nákresem a základními informacemi v českém a anglickém jazyce.
  • V oblasti uzavřené stanice budou cestujícím k dispozici (od 8:00 do 21:00 hodin) také informátoři v reflexních vestách, kteří mohou poradit s dopravním spojením v českém i anglickém jazyce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…