DPP: Změny v MHD kvůli rekonstrukci komunikace v Husitské ulici

07.03.2018 20:08

Z důvodu rekonstrukce komunikace v Husitské ulici bude od pondělí 12. 3. (cca 4:30 hod.) do odvolání (předpoklad listopad 2018) obousměrně přerušen provoz v části Husitské ulice. V této souvislosti dochází k následujícím změnám v provozu linek PID:

DPP: Změny v MHD kvůli rekonstrukci komunikace v Husitské ulici
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Změny tras tramvajových linek

Linka č. 15 bude ve směru z centra ze zastávky Olšanské náměstí odkloněna přes zastávky Olšanská a Biskupcova do zastávky Vozovna Žižkov, kde bude ukončena.

Změny v provozu autobusů

Linka č. 133 bude zrušena.
Linka č. 175 bude vedena v trase Háje – Flora – Rokycanova – Černínova – Ohrada – Sídliště Malešice.
Linky č. 207, 908 a 909 budou mezi zastávkami Tachovské náměstí a U Památníku (v Trocnovské ulici) vedeny přes dočasně zřízené zastávky v obou směrech:
Havlíčkovo náměstí (v Prokopově ulici, u Havlíčkova náměstí), Olšanské náměstí (v Prokopově ulici, u křižovatky s ulicí Táboritská), Lipanská (v zastávkách tramvají), a Husinecká (v Seifertově ulici, u křižovatky s ulicí Blahníkova).

Změny v zastávkách autobusů

Přemísťuje se nástupní zastávka Florenc pro linku č. 135 do autobusové zastávky linky č. 207 v ulici Ke Štvanici.
Přemísťuje se nástupní zastávka Florenc pro linku č. 194 do pravidelné autobusové zastávky linky č. 135 v Křižíkově ulici.
Zřizuje a přemísťuje se obousměrně zastávka U Památníku pro linky č. 135, 207, 908 a 909 do Trocnovské ulice, ke křižovatce s ulicí Husitská.
Zřizuje se zastávka Olšanské náměstí (pro směr Flora, resp. Florenc) pro linky č. 136, 175, 207, 908, 909 a 913 v Prokopově ulici, u křižovatky s ulicí Táboritská.
Zřizuje se obousměrně zastávka Biskupcova pro linky č. 175, 908 a 909 v ulici Jana Želivského, v zastávkách určených pro náhradní autobusovou dopravu (poblíž zastávek tramvají).

Od čtvrtka 8. 3. 2018 budou na všech dotčených zastávkách vyvěšeny letáky s podrobnými informacemi o opatření. K letákům vyvěšených na zastávkách MHD bude navíc od pátku 9. 3. 2018 osazeno celkem 12 ks velkoformátových plechových informačních tabulí s mapou opatření, popřípadě navigačními informacemi na konkrétních zastávkách.

V den zahájení akce a den následující, tj. 12. a 13. 3. 2018 budou na dvou nejexponovanějších místech připraveni informátoři.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…