DPP doporučuje si již obstarat jízdné na rok 2013

20.11.2012 9:11

Na přelomu roku končí předplatné více než 145 tisícům cestujících.

DPP doporučuje si již obstarat jízdné na rok 2013
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tramvaj Dopravního podniku hl. m. Prahy

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) nabádá cestující k včasnému nákupu jízdného na rok 2013 a vyhnout se tak možným frontám na přelomu roku. Časové jízdenky jsou snadno dostupné jak v Infocentrech a předprodejních místech DPP, tak na e-shopu dopravce. Jen ve dnech od 31. 12. 2012 do 4. 1. 2013 končí předplatné ročních kuponů více než 145 tisícům cestujících.

Časové jízdenky si mohou cestující zakoupit i z pohodlí svého domova přes e-shop na webové stránce http://eshop.dpp.cz/eshop/ a vyhnout se tak frontám úplně. V případě nákupu jízdného prostřednictvím e-shopu si musí cestující kupon nahrát na Opencard pomocí validátorů, které jsou umístěny ve všech stanicích metra.

„Elektronické časové jízdenky si mohou zájemci zakoupit až s 60 denním předstihem před začátkem jejich platnosti,“ uvedl Vladimír Pospíšil, vedoucí odboru Jízdní doklady. Jízdenku platnou například od 19. ledna 2013 si můžete v klidu zakoupit tedy již 20. listopadu 2012.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…