Datové centrum Coolhousing posiluje

25.10.2016 16:40

Český poskytovatel hostingových služeb Coolhousing v rámci zkvalitňovaní svých služeb a zvýšení výkonu v uplynulých měsících zásadně upgradoval svá elektrická zařízení. A další investice jsou již připraveny!

Datové centrum Coolhousing posiluje
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

S ohledem na rostoucí poptávku služeb u datového centra Coolhousing proběhly na přelomu září a října roku 2016 rozsáhlé technické úpravy infrastruktury. Díky těmto zásahům se navýšila kapacita zálohovaného napájení o 100kW. Nově byl rovněž připojen další zcela nový modul centrálního UPS pro sekundární napájecí okruh a nový dieselagregát. Tyto masivní investice zajistily nejen stabilnější technickou infrastrukturu datového centra Coolhousing, vyšší bezpečnost a dostupnost nabízených služeb, ale také pokrytí rostoucí zákaznické poptávky na několik let dopředu.

Tyto nutné zásahy, byť pečlivě naplánovány a připraveny, se ovšem neobešly bez určitých komplikací. Z dlouhodobého hlediska je však zajištění dostatečné kapacity napájení velkou strategickou výhodou.

V následujících měsících jsou naplánované další investice, a to v rámci konektivity a rozšíření datového centra. V oblasti konektivity se plánuje velká investice do datové propustnosti vnitřní sítě, která bude navýšena o 500% a v rámci expanze prostor datového centra dojde k rozšíření třetí serverovny, která bude doplněna o několik desítek nových rackových stání.

S těmito investicemi souvisí i personální otázka, a to posílení technického týmu o nové administrátory serverů a specialisty technické podpory. Technický tým bude se současným neustále rostoucím portfoliem služeb a klientů navýšen do konce roku minimálně o dva nové administrátory a specialisty.

Věříme, že tyto zásahy do infrastruktury budou pozitivně uvítány stávajícími klienty a těšíme
se na klienty nové, jejichž individuální přání rádi vyslyšíme.

Za tuto důvěru vám velmi děkujeme.

Logo Coolhousing-horizontal.png

Kontakt:

Coolhousing s.r.o.                                Tel.: 777 310 000

Vinohradská třída 2405/190                 E-mail: info@coolhousing.net

190 00, Praha 3                                     Web: http://www.coolhousing.net

Coolhousing s.r.o. je významný český poskytovatel hostingových služeb. Provozuje vlastní datové centrum se třemi serverovnami v centru Prahy v areálu Stimbuilding na Vinohradské třídě, přímo v místě propojovacího uzlu NIX.cz. Společnost poskytuje od roku 2003 profesionální a zálohované služby v oblasti server housingu a dedikovaných serverů. Klade důraz především na dostupnost a spolehlivost nabízených služeb, bezpečnost uložených dat, stejně jako na rychlost a stabilitu připojení. Zajišťuje také podporu klientům a přístup k zákaznickým serverům v režimu 24/7.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…