Debata Steva Bannona a Lannyho Davise z pražského Žofína bude přenášena v přímém přenosu

22.05.2018 14:05

Steve Bannon, americký republikán a bývalý hlavní strategický poradce prezidenta Trumpa, a Lanny Davis, demokrat, bývalý zvláštní poradce Bílého domu a příznivec Hillary Clintonové, se střetnou v úterý 22. května od 15 hodin v pražském Žofínském paláci v debatě moderované bývalým ministrem obrany a také velvyslancem v USA Alexandrem Vondrou. Debata bude přenášena jak v originále, tak v českém překladu na stránkách holdingu CZECHOSLOVAK GROUP.

Debata Steva Bannona a Lannyho Davise z pražského Žofína bude přenášena v přímém přenosu
Foto: czechoslovakgroup.cz
Popisek: Czechoslovak Group - logo

Název úterní debaty mezi Stevem Bannonem a Lannym Davisem zní: ´Co se to děje v Americe? ´ (What the heck is going on in America?). Tématy budou globalizace, mezinárodní obchod, ekonomický nacionalismus či imigrace. Debata dvou významných amerických politiků, které pozval do Prahy holding CZECHOSLOVAK GROUP a vysoká škola CEVRO, bude z pražského Žofína přenášena v přímém přenosu prostřednictvím streamovací služby. V originálním znění, ale i českém překladu bude debata k dispozici na webových stánkách holdingu CZECHOSLOVAK GROUP.

Webová adresa streamu ZDE

Stephen K. Bannon byl CEO prezidentské kampaně Donalda Trumpa a jeho strategický poradce v Bílém domě. Je bývalým výkonným předsedou zpravodajského serveru Breitbart News. V minulosti působil též jako bankéř u Goldman Sachs. Je držitelem magisterského titulu, absolvoval Národní bezpečnostní studia na univerzitě v Georgtownu a kurz MBA na Harvard Business School. Steve Bannon sloužil jako důstojník US Navy na palubě torpédoborce Paul F. Foster v západním Pacifiku, Arabském moři a Perském zálivu.

Lanny Davis je známým americkým právníkem, konzultantem, spisovatelem, televizním komentátorem a příznivcem Demokratické strany sídlícím ve Washingtonu DC. Od roku 1996 do roku 1998 byl zvláštním poradcem prezidenta Billa Clintona. V roce 2005 prezident George W. Bush jmenoval Davise členem pětičlenné Rady pro dohled nad právem na soukromí a občanskými svobodami, kterou vytvořil Kongres USA v rámci zákona o reformě zpravodajství z roku 2005. V roce 2009 spoluzaložil vlastní právnickou firmu Davis Goldberg Galper PLLC.

CZECHOSLOVAK GROUP je holding navazující na tradici československého průmyslu, který podporuje a dále rozvíjí aktivity tradičních českých a slovenských společností v oblasti civilní i obranné průmyslové produkce. Jeho portfolio zahrnuje výrobu a prodej strojírenských produktů pro automobilový, železniční, letecký či hodinářský průmysl, dále výrobu speciálních vozidel, terénních nákladních automobilů, zbraní a zbraňových systémů či munice. Skupina klade silný důraz na kvalitu svých produktů a služeb a na exportní aktivity. S produkty společností holdingu se lze setkat na všech kontinentech a počet jeho zákazníků se nestále rozrůstá. Podniky holdingu CZECHOSLOVAK GROUP zaměstnávají více než 8000 osob a v roce 2017 vygenerovaly tržby v hodnotě 25 mld. Kč.

CEVRO Institut je soukromá vysoká škola v Praze se zaměřením na studium práva, ekonomie, politologie a mezinárodních vztahů či bezpečnostních otázek. Vznikla v roce 2006. Jejím zakladatelem je spolek CEVRO – Liberálně-konzervativní akademie, založené a řízené politiky ODS. Rektorem CEVRO Institutu je prof. Ing. Josef Šíma, Ph.D. CEVRO Institut nabízí akreditované vysokoškolské studium v bakalářském a magisterském stupni studia. Součástí vzdělání na CEVRO Institutu je akcent na svobodu, trh, vládu práva a kritické myšlení.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

22:17 Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

Návštěvy pracovníků Kanceláře ombudsmana v domovech se zvláštním režimem ukázaly, že život tamních o…