Do kin míří romantická komedie Jak se zbavit nevěsty. Tvůrci představují film v první upoutávce

26.02.2016 11:07

Jak se zbavit nevěsty se v nové české komedii bude ptát Lenka Vlasáková, David Matásek, Andrea Kerestešová nebo Jana Švandová. Hlavní postavou bude moderní dynamická žena v podání Lenky Vlasákové, která bude řešit trable s láskou, životem i jednou nepohodlnou nevěstou. Romantická komedie Jak se zbavit nevěsty bude mít premiéru „v předvečer“ prvního máje, do kin půjde 28. dubna 2016.

Do kin míří romantická komedie Jak se zbavit nevěsty. Tvůrci představují film v první upoutávce
Foto: Bontonfilm
Popisek: Lenka Vlasáková a Jana Kolesárová ve filmu Jak se zbavit nevěsty

Film natočil autor jednoho z nejúspěšnějších českých filmů poslední doby, režisér Hodinového manžela Tomáš Svoboda. Zatímco ve snímku o partě kamarádů bavil diváky z mužského pohledu, v „Nevěstě“ přinese zábavu ze světa žen.

Natáčelo se v létě 2015 v Praze a také na přehradě Orlík, kde se většina herců sešla ke scénám velkého rodinného závodu jachet.

V komedii o tom, jak se zbavit nevěsty hrají David Matásek, Lenka Vlasáková, Andrea Kerestešová, Jana Stryková, Jaroslav Plesl, Vladimír Kratina, Jana Švandová, Jana Kolesárová, Josef Polášek a Matěj Ruppert. V jedné z dětských rolí se představí i dcera Veroniky Žilkové a Martina Stropnického Kordula Stropnická.

Ženy za pultem, Bontonfilm

O FILMU

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii „Jak se zbavit nevěsty“ moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady“. A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . .  s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort.

Jana Švandová a Lenka Vlasáková, Bontonfilm

David Matásek, Bontonfilm

To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva.  S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta.

Andrea Kerestešová a skokan zelený, Bontonfilm

A na úplný závěr přijde finále s velkolepou akční dortovou scénou, jakou český film dlouho nezažil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …