Dotkněte se luxusu v Nové budově Národního muzea

23.02.2017 7:35

V Nové budově Národního muzea se víkend opět ponese na vlně „Retrostylu“. Pro módní nadšence se zde v sobotu 25. února od 11.00 do 17.30 uskuteční akce s názvem Retroden – Láska na první dotek. V rámci Retrodne poznáte svět přepychových látek i luxusního spodního prádla.

Dotkněte se luxusu v Nové budově Národního muzea
Foto: Národní muzeum
Popisek: Národní muzeum

Pro všechny ženy, které obdivují módu let minulých a rády by se dozvěděly, jak docílit dokonale štíhlého pasu či plného poprsí, bude připraven workshop se známou korzetiérkou Riwou Neronou. Ta se s nimi podělí o zkušenosti se spodním prádlem a rovněž jim vysvětlí, jak co nejlépe zdůraznit ženské křivky. Také se mohou přijít poradit, jakou látku budou potřebovat například na kolovou sukni ve stylu 50. let.

Na návštěvníky dále čeká soutěžní kvíz a odpolední tombola, kde mohou vyhrát zajímavé ceny – například punčochy od přední české návrhářky Beaty Rajské nebo od značky Elite, předplatné módního časopisu Burda a lákavou odměnou bude jistě i voucher na kurz šití s Látkami s příběhem ve sdílené šicí dílně, Pokoji č. 10. Vstupné je v ceně běžné vstupenky do muzea.

Akce se koná v sobotu 25. února 2017 od 11.00 do 17.30 v Nové budově Národního muzea (Vinohradská 1, 110 00 Praha 1).

Více informací najdete na ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…