Druhé zasedání Smíšeného výboru pro dvoustrannou hospodářskou spolupráci mezi ČR a Gruzií

24.02.2016 15:08 | Zprávy

V rámci prohloubení bilaterální spolupráce mezi Českou republikou a Gruzií se dne 9. února 2016 uskutečnilo v Tbilisi druhé zasedání Smíšeného výboru pro dvoustrannou hospodářskou spolupráci, jehož součástí bylo i expertní jednání mezi zástupci ministerstev ČR a Gruzie.

Druhé zasedání Smíšeného výboru pro dvoustrannou hospodářskou spolupráci mezi ČR a Gruzií
Foto: mze.cz
Popisek: Ministerstvo zemědělství ČR

Předmětem jednání mezi zástupci ministerstva zemědělství ČR a Gruzie byla především spolupráce na poli výzkumu, vědy a vzdělávání, spolupráce při předávání zkušeností českých expertů při zakládání družstev v Gruzii, výměna zkušeností v oblasti veterinární ochrany a ochrany rostlin a podpora ČR gruzínské straně při harmonizaci gruzínské legislativy s legislativou unijní. Nedílnou součástí bylo i jednání o možných rozvojových projektech ČR v Gruzii pro r. 2016.

Následujícího dne se v Tbilisi uskutečnilo business fórum, které bylo součástí podnikatelské mise v Gruzii vedené ministrem průmyslu a obchodu Janem Mládkem. Podnikatelskou misi organizovaly Hospodářská komora a Komora SNS.

Mezi účastníky podnikatelské mise z potravinářského průmyslu byli zástupci firmy MARLENKA International, s.r.o. a Pivovar Svijany, a.s.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 1 285

19:39 ČEZ číslo týdne: 1 285

1 285 pracovníků ČEZ už přispělo do mimořádné zaměstnanecké povodňové sbírky.