Dvě stovky dětí z dětských domovů mohou do zábavního parku díky středočeskému hejtmanovi

12.05.2015 19:45

Tuto neděli 17. května se do milovického zábavně-naučného Parku Mirakulum sjede 200 dětí ze 14 dětských domovů ze Středočeského kraje, aby si užily desítky atrakcí a inspirativní prostředí.

Dvě stovky dětí z dětských domovů mohou do zábavního parku díky středočeskému hejtmanovi
Foto: Redakce
Popisek: Ing. Miloš Petera, ČSSD, hejtman, předseda středočeské ČSSD

Stane se tak díky podpoře Středočeského kraje. Jeho hejtman, ing. Miloš Petera, ze svého fondu akci finančně podpořil, převzal nad ní záštitu a děti přijede i osobně pozdravit a strávit s nimi čas.

Zážitky z bohaté nabídky Mirakula zpestří zábavný program připravený Policií ČR. Děti se seznámí s technikou, vybavením i vyšetřovacími metodami současných kriminalistů.

„I my si uvědomujeme naši společenskou zodpovědnost. Jsme parkem, který dává zážitky i radost, a proto je rádi rozdáváme i dětem, jímž osud nebyl nakloněn. Podobné projekty jsou velmi důležité i pro děti z úplných rodin,“ vysvětluje Jiří Antoš ze společnosti TR Antoš s.r.o., která je provozovatelem Parku Mirakulum.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …