EUROVIA CS opět přesvědčila je podruhé Stavební firmou roku

13.10.2012 13:54

Stavební skupina EUROVIA CS v soutěži „Stavební firma roku 2011“ obhájila své prvenství. Stejně jako v loňském roce se v kategorii firem nad 200 zaměstnanců umístila na nejvyšší příčce. Anketu vyhlašuje Svaz podnikatelů ve stavebnictví ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, Stavební fakultou ČVUT v Praze a Stavební fakultou VUT v Brně.

EUROVIA CS opět přesvědčila je podruhé Stavební firmou roku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ing. Martin Borovka, generální ředitel Eurovia CS

EUROVIA CS v letošním roce slaví 60 let od svého založení. "Obhajoba vítězství v takto prestižní soutěži jen potvrzuje naši úspěšnost na stavebním trhu, kdy jsme se z regionálního dodavatele vypracovali za desítky let v lídra oboru. Vnímám ji jako potvrzení kvality naší práce," komentuje výsledek Martin Borovka, generální ředitel EUROVIA CS.

 Zástupci EUROVIA CS převzali ocenění ve čtvrtek 4. října v Senátu v rámci Dnů stavitelství a architektury 2012. Do soutěže se mohly přihlásit všechny stavební firmy, které jsou českými právními subjekty.

 EUROVIA CS o prázdninách dokončila výstavbu poslední části PPP projektu R1 na Slovensku. Jednou z významných probíhajících staveb je železniční projekt v Litvě nebo koridor Votice - Benešov. Aktuálně zahájila například výstavbu protipovodňových opatření v severočeských Zálezlicích. "Přestože nepříznivá situace v oblasti veřejných investic do dopravní infrastruktury pokračuje, zahájili jsme v letošním roce několik nových významných projektů," doplňuje Borovka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

11:59 ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

Číslo týdne