Elektrowin: Ve Středočeském kraji se při jízdě do stanice Recyklace vybralo přes 260 spotřebitelů

14.10.2016 9:54

Dvě stě šedesát pět vysloužilých elektrospotřebičů se podařilo vybrat od obyvatel Středočeského kraje od pondělí do středy tohoto týdne při akci s názvem Jízda do stanice Recyklace. Připravil ji Středočeský kraj ve spolupráci s kolektivním systémem ELEKTROWIN a Českými drahami.

Elektrowin: Ve Středočeském kraji se při jízdě do stanice Recyklace vybralo přes 260 spotřebitelů
Foto: Elektrowin
Popisek: Logo společnosti Elektrowin

Vysloužilé elektrospotřebiče mohli lidé odevzdat ve speciálně označených vlakových soupravách i v určených stanicích na trase Praha hlavní nádraží – Benešov u Prahy a zpět.

„Jsme rádi, že i přes ranní shon si lidé našli chvilku a zastavili se, aby získali informace a další den s sebou přinesli z domova vysloužilý spotřebič, čímž přispěli k recyklaci těchto spotřebičů a tím i k ochraně životního prostředí,“ říká Jan Marxt, vedoucí zákaznického oddělení z kolektivního systému ELEKTROWIN.

V rámci akce Jízda do stanice Recyklace se vydalo 187 soutěžních losů těm, kteří odevzdali staré elektro. Slosování proběhne v pondělí 17. října 2016. Pět vylosovaných získá nový elektrospotřebič v hodnotě 1000 korun. Informaci o výhře obdrží textovou SMS zprávou, výhra jim bude doručena kurýrem, a to do týdne po slosování.

       Výsledek obrázku pro středočeský kraj logo

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…