Epson: Tisk fotografií profesionální kvality doma i ve studiu

02.09.2015 10:16

Stolní tiskárna formátu A3+ přináší pigmentové inkousty a flexibilní připojení.

Epson: Tisk fotografií profesionální kvality doma i ve studiu
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Nejnovější profesionální tiskárna fotografií formátu A3+ od společnosti Epson spojuje lehké, stylové a kompaktní provedení s mnoha funkcemi, pro tisk profesionální kvality na řadu médií. Tiskárna SC-P400 je kombinací pigmentových inkoustů a pokročilého připojení do cenově dostupného balíčku a je tak ideální pro amatérské fotografy a fotografické nadšence.

Fotografové teď mohou tiskárnou SC-P400 vytvářet působivé výtisky profesionální kvality. Využití inkoustové sady UltraChrome HiGloss 2 se sedmi barvami a optimalizátorem lesku znamená, že fotografie budou mít živé barvy a stejnoměrně hladký a lesklý povrch. Inkousty jsou nanášeny tiskovou hlavou, vytvářející nejmenší inkoustové kapky mezi fotografickými tiskárnami formátu A3+ na trhu , což zajišťuje mimořádně přesné výtisky.

Kateřina Sedláčková, Pro Graphics Account Manager společnosti Epson Europe, uvedla: „Tiskárna SC-P400 doplňuje naši novou řadu SC-P zaměřenou na stolní tiskárny profesionální kvality. Představuje ideální řešení pro uživatele, kteří chtějí získat profesionální výsledky na celé řadě různých médií. Nabízí špičkové možnosti připojení a je vybavena cenově nejdostupnější sadou pigmentových inkoustů na trhu1. To znamená že uživatelé si mohou udržet nízké náklady.“

Vytváření výtisků profesionální kvality až do formátu A3+ je opravdu snadné. Díky široké řadě podporovaných médií lze vystavit ohromující fotografie mnoha různými způsoby. Uživatelům toužícím po výtiscích muzejní kvality, nabízí SC-P400 rovnou dráhu pro vkládání Art materiálů se zadním podáváním jednotlivých listů. Přesný tisk na roli média, s jádrem o šířce dvou palců, je zajištěn pomocí dvou držáků role. Uživatelům požadujícím fotografie na silné podložce, tiskárna potiskuje pevná média o síle až 1,3 mm a také CD a DVD disky.

Nový model je flexibilnější než dříve a je vybaven pokročilými možnostmi připojení, včetně tisku přes rozhraní Wi-Fi. Ať používáte chytrý telefon nebo tablet, jednoduše si do zařízení stáhněte aplikaci iPrint a můžete rychle a snadno tisknout fotografie bezdrátově. Pomocí vestavěného ethernetového připojení lze tiskárnu zapojit do místní sítě ve fotolaboratoři nebo kanceláři.

SC-P400 je nejmenší a nejlehčí fototiskárnou formátu A3+ s pigmentovými inkousty na trhu1. Uživatelé tak mohou ušetřit cenné místo na stole či na přepážce. Stylový a profesionální design ji předurčuje k tomu, aby se stala ideálním doplňkem moderních domácností, studií a kanceláří.

Tiskárna SC-P400 bude na trhu k dostání od 1. listopadu 2015.

Hlavní vlastnosti

Inkoust Epson UltraChrome Hi-Gloss 2 pro špičkovou kvalitu a odolnost vůči světlu

Široký barevný prostor se 7 barvami plus Gloss Optimiser

Vysoce přesný tisk s inkoustovými kapkami o min. velikostí 1,5 pl

Cenové dostupné zásobníky inkoustu o objemu 14 ml

Kompatibilní se širokou škálou médií včetně uměleckých, lesklých a matných papírů

Držáky rolí papíru umožňují uživatelům snadný tisk na médium s dvoupalcovou šířkou jádra.

Zadní dráha pro vkládání uměleckého papíru umožňuje snadno vkládat Art média

Podpora pevných médií o síle až 1,3 mm

Wi-Fi pro přímý bezdrátový tisk z tabletů, počítačů a chytrých telefonů

Epson iPrint pro tisk prakticky odkudkoliv pomocí chytrého telefonu nebo tabletu

Vestavěný Ethernet

Moderní design produktu dodává vysoce kvalitní vzhled

Kompaktní rozměry (622 × 324 × 219 mm) vhodné pro omezené prostory v domácnosti i ve studiu

Lehké provedení (12,3 kg)

Tisk bez okrajů

Optimalizované rozlišení 5760 × 1440 Dpi

Tisk na CD/DVD disky

O společnosti Epson

Společnost Epson je přední světový dodavatel inovativních řešení pro kanceláře, domácnosti, obchodní podniky i průmyslové provozy, jenž se snaží neustále překonávat očekávání svých zákazníků. Nabízí široký sortiment produktů od inkoustových tiskáren, tiskových systémů a projektorů 3LCD až po průmyslové roboty, chytré brýle a snímací systémy a využívá originální kompaktní, úsporné a vysoce přesné technologie.

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 70 000 lidí v 94 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.
http://global.epson.com

O společnosti Epson Europe

Společnost Epson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu představuje strategické řídící centrum pro Evropu, Blízký východ, Rusko a Afriku. Společnost Epson Europe zaměstnává 1 700 lidí a ve fiskálním roce 2014 zaznamenala obrat 1 551 milionů eur.
http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050 - http://eco.epson.com/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…