Era půjčky nově s možností snížení nebo přerušení splátek

08.11.2013 16:58

Úvěry Era (Era půjčka, Era půjčka na bydlení a Era sjednocená půjčka) v rámci podzimní akce obsahují možnost snížení splátek či přerušení splácení bez poplatku.

Era půjčky nově s možností snížení nebo přerušení splátek
Foto: erasvet.cz
Popisek: Era

„Klient, jenž si sjedná Era půjčku do 15. prosince, má možnost bez poplatku za změnu smlouvy až třikrát v průběhu splácení požádat o snížení splátky a také si až o tři měsíce splácení přerušit. Půjčku s těmito výhodami získá klient v období kampaně automaticky. Bude-li chtít klient tyto výhody využít, může o ně požádat telefonicky na bezplatné infolince 800 210 210, písemně či osobně na Era finančním centru,“ říká Olga Břízová, manažerka Karetních a úvěrových produktů Ery, a dodává: „Cílem kampaně je nabídnout klientům půjčku, která se kdykoliv v průběhu splácení přizpůsobí jejich potřebám a současně podpořit prodej úvěrových produktů v době podzimu, kdy mají klienti větší potřebu úvěry čerpat.“

Až do poloviny prosince bude probíhat kampaň zaměřená na neúčelovou Era půjčku, Era půjčku na bydlení a Era sjednocenou půjčku. Headline podzimní kampaně odpovídá jejímu hlavnímu benefitu – možnosti snížení nebo přerušení splátek, a to zcela bez poplatků. Součástí podpory jsou také tradiční Dny plné dárků konané ve dnech 11. až 24. listopadu na všech pobočkách České pošty a  v Era finančních centrech.

Speciální dárky

Ke každé podané žádosti o kteroukoli Era půjčku na České poště nebo v Era finančním centru v období Dnů plných dárků obdrží klienti digitální teploměr. Za řádné splácení během celé kampaně pak získají poukázku na pohonné hmoty v hodnotě 500 Kč do čerpacích stanic EuroOil. Poukázkou budou odměněni klienti, kteří si půjčku uzavřou na kterémkoli distribučním kanále Ery mimo poboček České pošty a půjčku budou řádně splácet.

Era půjčka

Jednoduchá, rychlá a férová půjčka bez jakýchkoli poplatků.

• Bez poplatku si můžete splátky snížit nebo přerušit.
• Měsíčně platíte jen výši splátky.
• Poskytnutí půjčky vás nic nestojí.
• Nabízíme vám výhodné pojištění schopnosti splácet.

Era půjčka na bydlení

Zřídit si můžete i Era půjčku na bydlení a využít ji na rekonstrukci bytu nebo domu, vybavení domácnosti i na pořízení bydlení. Nejdříve peníze čerpáte, pak dokládáte jejich použití.

Era sjednocená půjčka

Máte více půjček a platíte příliš vysoké splátky nebo se ve svých půjčkách, kreditkách a kontokorentech přestáváte orientovat? Slučte si je do jedné Era sjednocené půjčky. Ušetříte na splátkách a poplatcích a ještě můžete získat peníze na své další plány.

Reprezentativní příklad Era půjčky ve výši 70 000 Kč na 5 let:

RPSN 20,59 %, úroková sazba 18,9 % p. a., počet splátek 60, poplatky za podání žádosti, poskytnutí a správu úvěru 0 Kč, měsíční splátka 1 812 Kč, celková částka k úhradě 108 719 Kč. Výše splátky platí za předpokladu čerpání úvěru 15. den v měsíci s první splátkou 15. den měsíce následujícího. Splácení úvěru probíhá vždy k 15. dni v měsíci. V případě bezproblémového splácení může být poslední anuitní splátka nižší.

Podrobné informace a podmínky naleznete na internetových stránkách www.erasvet.cz/pujcka. 

Era a Poštovní spořitelna jsou obchodní značky Československé obchodní banky, a.s. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

11:59 ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

Číslo týdne