Etnetera postoupila do finále prestižní podnikatelské soutěže European Business Awards

18.01.2014 15:03

Společnost Etnetera a.s., přední česká společnost, která vytváří velké weby a rozsáhlá e-business řešení, postoupila do finálového kola prestižní evropské podnikatelské soutěže 2013/2014 European Business Awards (www.businessawardseurope.com) v kategorii Zaměstnavatel roku a bude reprezentovat Českou republiku ve finálovém kole této soutěže o hlavní cenu Ruban d’Honneur, o kterou se utká s dalšími 10 evropskými firmami v této kategorii.

Etnetera postoupila do finále prestižní podnikatelské soutěže European Business Awards
Foto: red
Popisek: Etnetera

Etnetera také získala titul Národního šampiona veřejnosti (National Public Champion for the Czech Republic) v hlasování veřejnosti v konkurenci dalších 12 firem z ČR, které uspěly v prvním národním kole soutěže. Do finálového kola bylo vybráno celkem 100 nejlepších firem a celkoví vítězové jednotlivých kategorií budou oznámeni 27. května 2014 na slavnostním gala večeru v Aténách v Řecku.

Soutěž European Business Awards vyhledává ty nejzajímavější a nejúspěšnější evropské firmy ve svých oborech a oceňuje kvalitu, inovativnost a udržitelnost dlouhodobého vývoje firem v celé Evropské unii. Soutěž je přístupná pro firmy různých velikostí ze všech průmyslových odvětví (více na http://www.businessawardseurope.com). Etnetera byla nominována v kategorii Zaměstnavatel roku, zejména za inovace v oblasti řízení firmy a to konkrétně jejího přechodu od klasicky manažersky řízené firmy do modelu tzv. Svobodné nebo Svobodně řízené firmy, ve které se na řízení firmy podílejí sami její zaměstnanci. V principu jde o maximální odbourání restriktivních pravidel a nařízení výměnou za svobodu, důvěru, odpovědnost a angažovanost.

Martin Palička, výkonný ředitel společnosti Etnetera: “Máme velkou radost, že jsme v konkurenci úspěšných evropských firem a značek uspěli i ve druhém kole soutěže a jdeme do finálového. Nastoupili jsme velmi obtížnou cestu, jejíž konec v tuto chvíli nedokážeme dohlédnout. Soutěž European Business Awards je široce uznávaná jako přehlídka těch nejdynamičtějších evropských firem. Těšíme se na finálové kolo soutěže a věříme, že uspějeme i v něm.”

V loňském roce se soutěže European Business Awards zúčastnily firmy s celkovým obratem přesahujícím 1 bilion euro z 28 zemí EU včetně nově přistupujících národů (to představuje 8,23 % HDP celé EU včetně Turecka, Arménie, Gruzie a Kazachstánu). Celkem tyto společnosti zaměstnávají vice než 2,7 milionů lidí na celém evropském kontinentu.

Finálové kolo soutěže se uskuteční formou 35. min prezentací před odbornou porotou v německém Düsseldorfu od 17. února do 7. března 2014 (dle jednotlivých kategorií). Veřejnost má opět možnost hlasovat online i pro absolutního ‘Evropského šampiona veřejnosti’, který vzejde z 30 národních šampionů veřejnosti. Druhá fáze hlasování veřejnosti byla spuštěna 14. ledna a poběží až do 25. března 2014, 17:00 SEČ. Soutěžní video Etnetery můžete shlédnout a hlasovat pro něj ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…