FN Hradec Králové: Dobrovolníci připomínali zákaz kouření mimo vyhrazená místa

31.05.2022 20:58 | Tisková zpráva

Dobrovolníci Fakultní nemocnice Hradec Králové u příležitosti dnešního Světového dne bez tabáku připomněli zaměstnancům, pacientům i návštěvníkům zákaz kouření v celém nemocničním areálu mimo sedmi vyhrazených míst. FN HK se do Evropské sítě nekuřáckých nemocnic zapojila v květnu 2016.

FN Hradec Králové: Dobrovolníci připomínali zákaz kouření mimo vyhrazená místa
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

„Světový den bez tabáku nám přišel vhodným termínem abychom opět trochu připomněli, že v nemocnici není možné kouřit například před vstupem do pavilonů či na lavičkách, ale pouze na vyhrazených místech,“ uvedl lékařský náměstek nemocnice prof. MUDr. Jaroslav Malý, CSc. Dobrovolníci kuřákům mimo povolená místa rozdávali jablka a upozorňovali je na nutnost kouřit pouze na vyhrazených místech.

Fakultní nemocnice Hradec Králové od roku 2015 provozovala také poradnu pro odvykání kouření, která byla určena pro pacienty a zaměstnance, kteří by chtěli se svou závislostí na nikotinu přestat. Poradna pomohla skončit s kouřením stovkám zájemců. Během pandemie COVID-19 však bylo nutné její provoz utlumit, nemocnice na začátek června připravuje obnovení provozu této ambulance.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…