FN Hradec Králové: Lékárna U Modrého robota získala nové výdejní místo, urychlí výdej léčiv

15.03.2023 17:05 | Tisková zpráva

Lékárna u Modrého robota v přízemí Pavilonu interních oborů Fakultní nemocnice Hradec Králové rozšířila počet výdejních míst na recepty.

FN Hradec Králové: Lékárna U Modrého robota získala nové výdejní místo, urychlí výdej léčiv
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

Nyní budou farmaceuti vydávat předepsané léky pacientům v exponovaných hodinách na čtyřech výdejních místech namísto původních třech. Vybudování nového výdejního místa urychlí odbavení čekajících pacientů. 

Anketa

Je v pořádku hrozit blokádami vládních budov?

94%
5%
hlasovalo: 49423 lidí

„Novým výdejním místem zrychlíme v době největšího náporu výdej léčiv v Lékárně U Modrého robota. Chceme, aby klienti měli šanci si bez zbytečného čekání vyzvednout předepsané léky v jedné ze dvou lékáren Fakultní nemocnice Hradec Králové,“ uvedla vedoucí lékárnice FN HK PharmDr. Marcela Heislerová, Ph.D. Nové výdejní místo bude v provozu ve všední dny v nejvíce exponovaných časech. Lékárna U Modrého robota průměrně denně vydá léčiva předepsaná na 650 receptech, přitom nejvíce, zhruba čtyři stovky, odbaví v době největšího zájmu pacientů, který je od 9:00 do 14:00 hodin.

Pacienti Fakultní nemocnice Hradec Králové nyní mohou léky vyzvedávat ve dvojici lékáren, kromě Lékárny U Modrého robota, kde je zajišťována také nepřetržitá pohotovostní služba, rovněž v budově hlavní lékárny. Na webu www.fnhk.cz/lekarna je možné najít podrobnosti o provozu, akčních nabídkách či lékové kartě, která umožňuje nákup léčiv v lékárnách FN HK za výhodnější ceny ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…