FN Hradec Králové: Očkovací centrum v OC Atrium aplikovalo za měsíc 2600 dávek vakcíny

31.08.2021 9:23

Očkovací centrum bez nutnosti předchozí registrace umístěné v Obchodním centru Atrium v Hradci Králové podalo za měsíc svého fungování zhruba 2600 dávek vakcín proti COVID-19.

FN Hradec Králové: Očkovací centrum v OC Atrium aplikovalo za měsíc 2600 dávek vakcíny
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

Fakultní nemocnicí Hradec Králové zřízené centrum zůstává v provozu v pracovních dnech od 13:00 do 18:00 hodin, současně pokračuje také očkování zaregistrovaných zájemců v očkovacím centru umístěném v areálu nemocnice.

„Denně se v OC Atrium očkuje většinou více než stovka zájemců, kteří z různých důvodů nevyužili možnost registrace a objednání na konkrétní termín. Současně každý den podáváme další stovky dávek vakcíny předem registrovaným přímo v nemocnici,“ uvedl ředitel FN HK prof. MUDr. Vladimír Palička, CSc., dr. h. c. Očkovací centrum v OC Atrium je v provozu od 28. července, na zahájení provozu čekaly desítky zájemců, nyní centrum zájemce o vakcínu odbavuje průběžně.

FN HK zahájila očkování proti COVID-19 2. ledna 2021, celkem ve svých centrech aplikovala přes 160.000 dávek vakcín. Největší nápor byl během května a června, kdy zdravotníci podávali i více než 1500 dávek vakcíny denně. Bližší informace k očkování je možné najít na www.fnhk.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

7:23 Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

Od pátku 10. května do neděle 26. května nabídne Český rozhlas živé vysílání z mistrovství světa v l…