FN Hradec Králové: Očkovací centrum v OC Atrium aplikovalo za měsíc 2600 dávek vakcíny

31.08.2021 9:23

Očkovací centrum bez nutnosti předchozí registrace umístěné v Obchodním centru Atrium v Hradci Králové podalo za měsíc svého fungování zhruba 2600 dávek vakcín proti COVID-19.

FN Hradec Králové: Očkovací centrum v OC Atrium aplikovalo za měsíc 2600 dávek vakcíny
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

Fakultní nemocnicí Hradec Králové zřízené centrum zůstává v provozu v pracovních dnech od 13:00 do 18:00 hodin, současně pokračuje také očkování zaregistrovaných zájemců v očkovacím centru umístěném v areálu nemocnice.

„Denně se v OC Atrium očkuje většinou více než stovka zájemců, kteří z různých důvodů nevyužili možnost registrace a objednání na konkrétní termín. Současně každý den podáváme další stovky dávek vakcíny předem registrovaným přímo v nemocnici,“ uvedl ředitel FN HK prof. MUDr. Vladimír Palička, CSc., dr. h. c. Očkovací centrum v OC Atrium je v provozu od 28. července, na zahájení provozu čekaly desítky zájemců, nyní centrum zájemce o vakcínu odbavuje průběžně.

FN HK zahájila očkování proti COVID-19 2. ledna 2021, celkem ve svých centrech aplikovala přes 160.000 dávek vakcín. Největší nápor byl během května a června, kdy zdravotníci podávali i více než 1500 dávek vakcíny denně. Bližší informace k očkování je možné najít na www.fnhk.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Povodí Ohře: Projednáváme možnosti spolupráce na Edmundově soutěsce

11:44 Povodí Ohře: Projednáváme možnosti spolupráce na Edmundově soutěsce

V pátek 24. května proběhlo jednání zástupců státního podniku Povodí Ohře, Národního parku České Švý…