FN Hradec Králové: Očkování bez předchozí registrace v OC Atrium skončilo

13.10.2021 9:48 | Tisková zpráva

Očkovací centrum proti COVID-19 bez nutnosti předchozí registrace, které fungovalo v OC Atrium v Hradci Králové, ukončilo v pátek svou činnost. Za dobu svého provozu od konce července centrum aplikovalo zájemcům téměř pět tisíc dávek vakcíny. Od dnešního dne očkování bez předchozí registrace nabízí v pracovních dnech od 15:30 do 19:30 hodin Očkovací centrum Fakultní nemocnice Hradec Králové v Pavilonu interních oborů (budova č. 10).

FN Hradec Králové: Očkování bez předchozí registrace v OC Atrium skončilo
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

„Centrum v Atriu sloužilo především lidem, kterým z různých důvodů nevyhovovala nutnost registrace předem, část z nich v centru také dostala druhou dávku vakcíny. Nyní mohou bez registrace dorazit do Očkovacího centra v areálu FN HK,“ uvedl vedoucí Očkovacího centra Fakultní nemocnice Hradec Králové MUDr. Pavel Kosina.

Nemocnice nabízí očkování bez registrace osobám starším 16 let, samoplátci a děti ve věku 12 až 15 let se musí nadále pro aplikaci vakcíny zaregistrovat. Očkování je zajišťováno vakcínou firmy Pfizer/Biontech, centrum počítá s desítkami zájemců o očkování bez registrace denně.

Fakultní nemocnice Hradec Králové začala ve svém očkovacím centru s aplikací vakcínami proti COVID-19 2. ledna 2021, od té doby se podařilo podat zhruba 170.000 dávek vakcíny. Od konce září nemocnice spustila aplikaci třetích dávek vakcíny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…