FN Hradec Králové se zapojuje do dvou projektů hodnotících spokojenost pacientů nemocnic

03.05.2022 16:34 | Tisková zpráva

Fakultní nemocnice Hradec Králové se v letošním roce zapojuje do dvou projektů hodnotících spokojenost pacientů nemocnic v České republice. Během měsíce května se mohou hospitalizovaní zúčastnit průzkumu Ministerstva zdravotnictví České republiky Národní hodnocení spokojenosti pacientů a od května do srpna se uskuteční hodnocení spokojenosti ambulantních pacientů pod záštitou HealthCare Institute o.p.s.

FN Hradec Králové se zapojuje do dvou projektů hodnotících spokojenost pacientů nemocnic
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

„Tyto průzkumy jsou pro nás důležité, protože díky nim získáváme zpětnou vazbu, která pomáhá zacílit na oblasti, kde můžeme péči o pacienty nadále zlepšovat,“ uvedl ředitel FN HK prof. MUDr. Vladimir Palička, CSc., dr. h. c.

Ve FN HK hospitalizovaní pacienti mohou hodnotit spokojenost vyplněním formuláře, který dostanou před propuštěním z nemocnice. Například v roce 2021 se zapojilo ve FN HK na 1200 pacientů, kteří poskytli převážně pozitivní hodnocení. Bližší informace o průzkumu spokojenosti je možné najít ZDE.

Letos se FN HK zapojuje také do projektu organizovaného společností HealthCare Institute o.p.s. Nemocnice ČR 2022 a to v oblasti hodnocení spokojenosti ambulantních pacientů. Podrobnosti o projektu je možné najít ZDE.

Fakultní nemocnice Hradec Králové v minulých letech v hodnocení projektu společností HealthCare Institute o.p.s. opakovaně uspěla v několika oblastech, například loni vybojovala mezi fakultními nemocnicemi v hodnocení bezpečnosti a spokojenosti zaměstnanců nemocnic první místo a třetí byla mezi fakultními nemocnicemi v oblasti finančního zdraví.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…