FTV Prima: Talkshow Geni a Míši - jazykově nadaný hudebník, styl a kouzla

18.09.2014 21:39

Do dalšího dílu talkshow TGM přijali pozvání muzikant Matěj Ruppert, stylista Martin Gruntorád a herec a kouzelník Roman Štabrňák. Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 21. září ve 21.30 na Primě.

FTV Prima: Talkshow Geni a Míši - jazykově nadaný hudebník, styl a kouzla
Foto: Hans Štembera
Popisek: Televize Prima

Moderátoři Michal Suchánek a Richard Genzer si za aktivního režisérského dohledu Ondřeje Sokola povídají, ale také hrají s různými hosty v klubu La Fabrika.

Matěj Ruppert je zpěvák kapely Monkey Business s nezaměnitelným hlasem a také příležitostný herec. Svůj skvělý hudební sluch a zároveň herecké nadání předvede hned v úvodu pořadu, když skvěle napodobí několik cizích řečí. Vzápětí ale prozradí fígl, jak to dělá. Geňu s Michalem zajímá: „Ruppert je tvé pravé jméno?“ „Ano. Jste druzí, kdo se mě na to ptá. První byl Karel Svoboda, který mi řekl, že mé jméno je prý jeden z nejlepších pseudonymů, který v populární hudbě slyšel,“ řekl Matěj.  Režisér Ondřej Sokol poprosí Matěje, jestli by Michala nenaučil svůj pověstný feeling. Matěj režisérovi vyhoví a Michala nakonec za jeho pěvecký projev pochválí. „Ty bys možná měl učit feelingy mě, protože teď jsi jeden takový převedl. Já ho ale dělal ze zoufalství,“ přizná Michal. Michal pak pro pobavení přečte e-mailovou korespondenci s manažerkou jednoho hotelu. Jakou vzpomínku z jednoho hotelového pobytu přihodí – samozřejmě s patřičným feelingem – Matěj Ruppert?

Martin Gruntorád kdysi tančil jako sólista v Národním divadle, dnes dělá stylistu známým osobnostem. „Od dětství mě bavilo se oblékat. Nevím, kolik mám oblečení, inventuru jsem nedělal,“ přizná stylista. Michal s Geňou vyzkoušejí jeho schopnosti v praxi. Martin má za úkol okomentovat několik fotografií Geni v různém oblečení. „Uniformy většinou mužům sluší, ale výjimky potvrzují pravidlo,“ zhodnotí nekompromisně Geňu ve stejnokroji dobrovolného hasiče. Michalovi dokonce poradí přímo před televizními kamerami. Přinese mu outfit, o němž prohlásí, že by v něm Michal mohl jít klidně na procházku s manželkou a pejskem. Jak se Michalovi budou zamlouvat červené kalhoty? A jak si povede v roli modela?

Roman Štabrňák je herec, kterého můžeme vidět například v Divadle Antonína Dvořáka v Příbrami, v pražském Divadle Studio DVA, ale také v primáckém seriálu Cesty domů. Kouzlit začal už jako kluk a kouzlí stále. Na rozdíl od Matěje Rupperta, který prozradí fígl na „učení“ cizích jazyků, Roman své triky prozradit nechce. Aby ale uspokojil zvědavostí zmítaného Michala poté, co z bílého šátku vyčaruje holoubka, naučí Michala jednoduchý trik s dvacetikorunou. „Ty máš nějakou křeč?“ starostlivě se ptá Roman Michala, když vidí jeho úpornou snahu napodobit svá gesta. Na další trik si Roman pozve na pódium Ondřeje, který mu bude dělat trochu nedobrovolně sličnou asistentku. Vymění si tak role, protože zatímco v příbramském divadle Ondřej režíruje Romana, tady se naopak on musí přizpůsobit Romanovým pokynům. Jak se Ondřej směstná do připravené rekvizity? A jak se bude cítit vejpůl?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…