Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany představí svoji studijní nabídku

09.01.2015 18:12

V sobotu 17. ledna 2015 od 9.00 hodin pořádá Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Hradci Králové pro zájemce o studium den otevřených dveří. Fakulta na něm představí nabídku studijních programů a oborů pro akademický rok 2015/2016.

Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany  představí svoji studijní nabídku
Foto: Univerzita obrany
Popisek: Univerzita obrany

Uchazeči o vojenské studium budou dále seznámeni s administrativními záležitostmi souvisejícími s přijímacím řízením, obsahem přijímacích zkoušek, průběhem a skladbou studia, zabezpečením studentů a možnostmi uplatnění absolventů Univerzity obrany.

Úvodní přednášky o možnostech studia na Fakultě vojenského zdravotnictví UO začínají v 9.00 a 13.00 hodin ve velkokapacitní posluchárně č. 6 v hlavní budově fakulty v Hradci Králové na ulici Třebešská 1575 (za Fakultní nemocnicí). Následovat bude beseda s představiteli fakulty a studenty, prohlídka speciálních učeben a laboratoří fakulty. Rozhodnutí uchazeči o studium si mohou hned na místě podat přihlášku ke studiu a s příslušníky Rekrutačního pracoviště Pardubice zahájit úkony nutné k povolání do služebního poměru vojáka z povolání. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…