Finanční správa: Vyjádření ke kauze společnosti KM PLUS spol. s r.o.

22.10.2017 14:33

V reakci na sérii reportáží o případu společnosti KM Plus spol. s.r.o. uveřejněné na Seznam Zprávy, která je další snahou o veřejnou diskreditaci postupu Finanční správy v souvislosti s problematikou zajišťovacích příkazů, jsme připravili materiál, který jasně dokazuje, že daná společnost zneužila dotaci na nákup plnících linek a byla součástí řetězového podvodu na DPH, což byly jednoznačně prokazatelné důvody k použití zajišťovacích příkazů.

Finanční správa: Vyjádření ke kauze společnosti KM PLUS spol. s r.o.
Foto: financnisprava.cz
Popisek: Finanční správa ČR - logo

To ostatně potvrdily i dva rozsudky krajského soudu, dle kterých jsou zjištění Finanční správy v této záležitosti naprosto opodstatněná. Oba jsou přílohou zmíněného materiálu.

Je politováníhodné, že uvedené skutečnosti, které jsou veřejně dostupné, autoři reportáží žádným způsobem nereflektovali, což zavdává dojem účelovosti. Vznikly tak jednostranné reportáže obsahující záměrně zkreslené informace s cílem dehonestovat práci Finanční správy. Věříme, že si veřejnost na základě předkládaných faktů udělá na celou věc svůj vlastní názor.

Zde naleznete kvalifikované vyjádření k podrobnostem řízení s danou společností, které jednoznačně potvrzuje závažnost zjištěných skutečností a oprávněnost postupu Finanční správy v daném případě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

10:14 Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

Valašská vesnice Zašová má pevné místo v mých vzpomínkách na vzdálené mládí, proto mě zaujala zpráva…