Finanční správa prodlužuje omezený provoz na svých pracovištích

23.10.2020 21:01

S ohledem na vyhlášená vládní opatření v souvislosti s COVID-19, budou pracoviště Finanční správy do 3. 11. 2020 přístupná pro veřejnost v omezeném rozsahu. Provoz podatelen na finančních úřadech bude omezen pouze na pondělí a středu od 8:00 do 13:00 hodin.

Finanční správa prodlužuje omezený provoz na svých pracovištích
Foto: financnisprava.cz
Popisek: Finanční správa ČR - logo

Pracoviště v tzv. „optimalizovaném režimu 2+2“ budou do 3. 11. 2020 zcela uzavřena. Přehled těchto územních pracovišť naleznete na webových stránkách Finanční správy.

Provoz na finančních úřadech v dalším období bude záležet na epidemiologické situaci. Finanční správa bude o provozu finančních úřadů veřejnost včas informovat. Finanční správa doporučuje veřejnosti, aby na minimum omezila osobní návštěvu na úřadu a ke komunikaci se správcem daně využívala zejména elektronické formy komunikace.

Omezení provozu byla zavedena v souladu s usnesením vlády a mají minimalizovat riziko přenosu nemoci mezi občany. Další konkrétní informace o provozu na úřadech může veřejnosti podat místně příslušný finanční úřad. Telefonní linku nalezne veřejnost na stránce finančního úřadu.

K novému kompenzačnímu bonusu Finanční správa upozorňuje, že v tuto chvíli je tento zákon ve fázi legislativního procesu. O podávání žádostí a vyplacení bonusu bude Finanční správa včas informovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa: Obliba elektronických dražeb roste, za pět let vynesly státu 446 milionů

16:08 Finanční správa: Obliba elektronických dražeb roste, za pět let vynesly státu 446 milionů

Aplikaci elektronických dražeb (APED) si od spuštění projektu v roce 2019 vyzkoušelo už 5 047 zájemc…