Firemní školka Českomoravské stavební spořitelny slaví 5 let

06.11.2014 14:27

Pampeliška, firemní školka Českomoravské stavební spořitelny, oslaví své 5 leté působení 10. listopadu 2014 od 15 hodin v konferenčním sále sídla Českomoravské stavební spořitelny, Vinohradská 169, Praha 10. Na slavnostním zahájení vystoupí děti z mateřské školky, bude se promítat video z akcí školky, je připravena výstava a mnoho dalšího.

Firemní školka Českomoravské stavební spořitelny slaví 5 let
Foto: red
Popisek: Českomoravská stavební spořitelna

ČMSS byla jednou z prvních společností v České republice, která svým zaměstnancům nabídla denní péči o předškolní děti. „Jedná se o významný projekt společenské odpovědnosti firmy v rámci work-life balance, podpory našich zaměstnanců/rodičů“, říká Vladimír Staňura, předseda představenstva Českomoravské stavební spořitelny.

Provoz zahájila Pampeliška v pondělí 2. listopadu 2009 a od prvních dní nabízí ucelený týdenní program (plavání, flétna, házená, angličtina) doprovázený dalšími aktivitami jako výlety exkurze, divadla, koncerty, atd.  Školka organizuje i různé preventivní zdravotní programy, například testování zraku, sluchu, péče o zuby, atd.). Kompletní informace naleznete na www.skolka-pampeliska.cz.

Standardní provozní doba je celoročně od pondělí do pátku od 7.00 do 17.00 hodin. Rodiče si mohou domluvit také individuální docházku dětí, například tři dny v týdnu, šest hodin denně, a podobně.

Volná kapacita školky je k dispozici i pro děti rodičů, kteří nepracují v ČMSS.

Provoz školky zabezpečuje společnost Firemní školky s.r.o., která má s vedením zařízení tohoto typu bohaté zkušenosti. Zajišťuje celoroční vzdělávací program dětí, který je obsahem shodný s programem státní mateřské školy. Zabezpečuje odborný personál s odpovídajícím pedagogickým nebo zdravotnickým vzděláním i zkušenostmi.

Školkou za dobu fungování prošlo celkem 265 dětí, z toho 119 děvčat a 146 chlapců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…