GTS a T-Mobile uzavřely partnerství v poskytování mobilních služeb v ČR

04.02.2013 19:40

Telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center GTS a mobilní telekomunikační operátor T-Mobile dnes oznámili uzavření společné dohody o provozování mobilních služeb v České republice.

GTS a T-Mobile uzavřely partnerství v poskytování mobilních služeb v ČR
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

Služby prvního skutečného virtuálního mobilního operátora (MVNO) na českém trhu, které se budou zaměřovat na segment firemních zákazníků, bude zajišťovat společnost GTS novou produktovou řadou s využitím sítě T-Mobile. Partnerství obou společností, které jsou ve svém oboru lídry trhu, nabídne mnoho nových příležitostí i flexibilitu služeb řadě firem na českém trhu.

„Rozšíření našeho produktového portfolia o mobilní služby je pro nás významným milníkem a zároveň oceněním našeho inovačního potenciálu a obchodní síly. Tyto služby budou obohacením stávajících telekomunikačních řešení, která poskytujeme našim firemním zákazníkům. GTS tak nyní může plně zajistit celou řadu řešení, která naši zákazníci vyžadují, od datových a hlasových služeb přes komplexní ICT služby, nově až po mobilní služby. Naše partnerství se společností T-Mobile je důkazem toho, že budeme našim zákazníkům i nadále nabízet služby té nejlepší kvality,” uvedl David Šita, generální ředitel, GTS Czech.

Díky dlouholetému působení v České republice a napříč regionem střední Evropy, sledovala společnost GTS Czech výrazný rozvoj potřeb svých zákazníků během posledních několika let. Nárůst využití mobilních telefonů a přesun firemních aplikací do cloudu způsobil překročení tradičních hranic v oblasti telekomunikací. Mobilní služby společnosti GTS budou plně konvergovaným produktem pro maloobchodní i velkoobchodní zákazníky. Firma bude moci využívat mobilních služeb ke zlepšení komunikace i produktivity na pracovištích a zároveň usnadní svým zákazníkům kontrolu nad fixními a mobilními náklady.

„Dohoda se společností GTS Czech je prvním krokem při naplňování naší velkoobchodní strategie,“ říká Milan Vašina, generální ředitel T-Mobile ČR, a dodává „Hledali jsme odborného a spolehlivého partnera, který bude schopen vyhovět vysokým technickým i obchodním požadavkům, které jsme si pro tento druh spolupráce stanovili, a z nichž nemůžeme slevovat. Jsme přesvědčeni, že ve společnosti GTS jsme takového partnera našli.“

GTS chystá spuštění mobilních služeb v průběhu léta. Další informace týkající se této služby budou zveřejněny v blízké době.

O skupině GTS:

Skupina GTS Central Europe (GTS) je předním poskytovatelem řešení založených na infrastruktuře v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru.

S  téměř dvacetiletou bohatou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 40 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

O společnosti T-Mobile Czech Republic a.s.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, působí na českém trhu od roku 1996. K 30. září 2012 společnost obsluhovala 5,4 milionu mobilních zákazníků a zůstává tak jedničkou na českém mobilním trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem: vedle mobilních a fixních telekomunikačních služeb nabízí ICT služby a satelitní T-Mobile Televizi. Operátor se dlouhodobě zaměřuje na kvalitu svých služeb.

Nezávislé testy opakovaně potvrzují, že T-Mobile je leaderem v kvalitě jak hlasových, tak datových služeb.

Od svého založení společnost klade důraz také na vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění Zaměstnavatel roku i desetiletí, Firma roku: Rovné příležitosti či ceny Via Bona. V roce 2012 časopis World Finance vyhlásil v roce 2012 T-Mobile Czech Republic Nejlepším mobilním operátorem ve východní Evropě. Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…