Spolu s nimi se do parku k zámku opět chystají renomovaní šéfkuchaři v čele se „šéfem“ Zdeňkem Pohlreichem, michelinským Radkem Kašpárkem, držitelem titulu Zlatý kuchař Janem Punčochářem, foodblogerkou Kamilou Kamu Rundusovou a cukrářkou Ivetou Fabešovou. Přehlídka dobrého jídla a pití se uskuteční o víkendu 2. a 3. září.
Po letošním třetím ročníku v Olomouci a premiéře v ostravském areálu Dolních Vítkovic, budou mít možnost i milovníci dobrého jídla na Zlínsku opět ochutnat vybrané lahůdky nejlepších lokálních restaurací, pokrmy špičkových tuzemských šéfkuchařů i netradiční delikatesy a regionální i zahraniční speciality.
A na ochutnávku jakých pokrmů se mohou návštěvníci těšit? „Po letošních zkušenostech z Ostravy a Olomouce víme, že lidé ochutnávají delikatesy, které odpovídají aktuálním gastronomickým trendům. U návštěvníků vedou například hamburgery v různých variantách, trhaná masa, ale třeba také pštrosí speciality. Ale bude toho samozřejmě mnohem víc,“ ujišťuje za organizátory Pavel Vysloužil a dodává: „Klademe důraz na podporu regionu, a to nejen restaurací a kuchařů, ale taky místních výrobců a farmářů. Proto ještě více posilujeme regionální sekci. Bohatě tak budou zastoupeni místní pekaři, cukráři, uzenáři, farmáři, mlékaři, pivovarníci, likérníci, medaři nebo kořenáři.“

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: komerční tisková zpráva