Generální ředitel polské vězeňské služby v ČR

28.10.2017 21:20

Na začátku tohoto týdne Vězeňská služba ČR přivítala na oficiální návštěvě generálního ředitele Vězeňské služby Polské republiky, Jacka Kitlińského, kterého doprovázel Aleksander Czyżowicz, referent oddělení mediální komunikace a propagace.

Generální ředitel polské vězeňské služby v ČR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Odznak vězeňské služby ČR

Návštěva se uskutečnila na pozvání generálního ředitele Vězeňské služby ČR, Petra Dohnala. Přestože spolupráce obou organizací je dlouhodobá a široká na všech úrovních, Jacek Kitliński navštívil Prahu poprvé.

Cílem návštěvy bylo představení Vězeňské služby ČR s návaznou neformální diskuzí nad aktuálním stavem obou vězeňských systémů. Mezi hlavní témata patřilo zaměstnávání vězněných osob a jejich odměna za práci a zdravotní péče ve věznicích, především její financování, dále nábor personálu, detence, eskorty a elektronický monitoring. Delegace si prohlédla prostory vazební věznice Praha-Pankrác, včetně vězeňské nemocnice a pracoviště kovodílny, v závěru pak navštívila autentické prostory Památníku českého vězeňství.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…