Gymnázium v Holicích se dočká nové atletické dráhy

21.12.2016 21:50

Krajští radní na svém včerejším jednání schválili zahájení zadávacího řízení na rekonstrukci atletické dráhy v areálu Gymnázia Holice. Celková předpokládaná cena stavby činí necelých devět a půl milionu korun.

Gymnázium v Holicích se dočká nové atletické dráhy
Foto: pardubickykraj.cz
Popisek: Pardubický kraj

„Součástí stavby je rekonstrukce atletické dráhy a skokanského sektoru v areálu školy za necelých devět a půl milionu korun. Oproti původnímu projektovému záměru je navýšena předpokládaná cena stavby, jelikož jsme zjistili absolutně nevhodný podklad pro pokládku nového povrchu dráhy. Rovněž bylo nutné řešit odvodnění atletické plochy,“ uvedl hejtman Martin Netolický.

„Vyhověli jsme také požadavku gymnázia na prodloužení rovinky atletické dráhy o tři metry a posunutí doskočiště pro skok daleký, aby škola disponovala regulérní délkou dráhy pro běh na 100 metrů,“ doplnil radní pro oblast školství Bohumil Bernášek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…