HK ČR: Zástupci českých firem vyrazili na misi do Mongolska

21.09.2015 16:55

Podnikatelská delegace Hospodářské komory České republiky vyrazila na týdenní misi do Mongolska, dvacítka zástupců českých firem se tak připojila k oficiálnímu, již šestému, zasedání smíšené komise České republiky a Mongolska, které se uskuteční ve dnech 22.-23.9. v Ulánbátaru.

HK ČR: Zástupci českých firem vyrazili na misi do Mongolska
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

Primárním cílem zasedání je podpořit rozvoj obchodně-ekonomické spolupráce mezi oběma zeměmi. Mise HK ČR se koná ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR a Ministerstvem zahraničních věcí ČR.

V rámci týdenní cesty se uskuteční podnikatelská fóra a kontaktní jednání s mongolskými podnikateli v Ulánbátaru a Darchanu. Rovněž je plánováno separátní setkání náměstka ministra průmyslu a obchodu Vladimíra Bärtla s českou podnikatelskou delegací. Česká republika a Mongolsko jsou si velmi blízké a vzájemné vztahy obou zemí fungují dlouhodobě na základě tradičních partnerství. Zářijová mise HK ČR je za poslední roky již čtvrtou cestou do této země, Česká republika má totiž v Mongolsku dlouhodobě dobré renomé.

Mise se účastní české společnosti působící v bankovním sektoru, v oblasti dodávek technologických celků, energetickém sektoru, důlním průmyslu, stavebnictví, potravinářství, environmentálních technologií či letectví.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…