HZS ČR: Na generální ředitelství hasičů zavítala delegace z Taiwanu

19.11.2023 11:42 | Tisková zpráva

Témata z oblasti krizového řízení, ochrany obyvatelstva a civilního a nouzového plánování v těchto dnech probírali členové delegace z Taiwanu s vedoucími představiteli MV-generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky (MV-GŘ HZS ČR).

HZS ČR: Na generální ředitelství hasičů zavítala delegace z Taiwanu
Foto: HZS ČR
Popisek: logo Hasičského záchranného sboru České republiky

Přijetí taiwanské delegace bylo uskutečněno na základě požadavku Tchajpejské hospodářské a kulturní kanceláře v České republice za přímé účasti velvyslance Liang-ruey KE - vedoucího Tchajpejské hospodářské a kulturní kanceláře v České republice. Vedoucím taiwanské delegace byl pan Horng-Huei Po, náměstek ministra obrany Taiwanu. Dalšími členy delegace byli zástupci agentury pro všeobecnou mobilizaci, národní policejní agentury a národní konskripční agentury. Cílem návštěvy bylo představení HZS ČR a jeho role v rámci Integrovaného záchranného systému v České republice.

Konala se pracovní večeře, kde se sešli zástupci taiwanské delegace s generálním ředitelem HZS ČR, generálporučíkem Vladimírem Vlčkem, náměstkem generálního ředitele HZS ČR pro IZS a operační řízení, generálmajorem Petrem Ošlejškem a náměstkem generálního ředitele HZS ČR pro prevenci a civilní nouzovou připravenost brigádním generálem Danielem Miklósem.

Dnešní den strávili hosté v budově generálního ředitelství HZS ČR, kde jim naši odborníci připravili několik prezentací týkající se činnosti HZS ČR. Následovala prohlídka a ukázka činnosti Národního operačního a informačního střediska HZS ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…