Harley-Davidson ve spolupráci s Mastercard a ČSOB připravili pro návštěvníky oslav limitovanou edici platebních karet s logem Harley-Davidson

07.06.2018 12:15

Organizátoři 115. výročí založení značky Harley-Davidson ve spolupráci s Mastercard a ČSOB připravili pro návštěvníky oslav limitovanou edici platebních karet s logem Harley-Davidson. Všechny transakce se budou v areálu provádět bezhotovostně. „K platbě jakéhokoliv zboží či služby lze využít buď vlastní platební karty nebo si nabít naši H-D kartu. Ta funguje jako předplacená platební karta bez bankovního účtu,“ přibližuje platební proces Jaroslav Vavřina, hlavní organizátor oslav. Předplacenou kartu H-D lze po registraci opakovaně dobíjet. Maximální zůstatek na kartě je šest tisíc korun (240 euro).

Harley-Davidson ve spolupráci s Mastercard a ČSOB připravili pro návštěvníky oslav limitovanou edici platebních karet s logem Harley-Davidson
Foto: Knowcomm s.r.o.
Popisek: Harley-Davidson - ilustrační foto

„Čtyřdenní oslavy 115. založení značky Harley-Davidson v Praze jsou unikátní v několika směrech. Jedním z nich je i fakt, že platby na holešovickém Výstavišti budou probíhat bezhotovostně. Stánky, pokladny i všichni prodejci budou vybaveni platebními terminály, které budou přijímat veškeré platební karty,“ říká Jaroslav Vavřina a dodává, že systém je rychlejší a zároveň splňuje kompletní legislativní parametry. „Očekáváme, že do Prahy dorazí většina návštěvníků ze zahraničí a pro ty je jednodušší platit kartou.“   

Předplacenou kartou H-D lze neomezeně platit na všech místech v ČR, které přijímají platební karty. „Po vyčerpání vložených prostředků lze kartu znovu nabít nebo si ji schovat jako suvenýr,“ radí Jaroslav Vavřina, hlavní organizátor oslav Harley-Davidson v Praze.

Všichni, kdo využijí platební kartu H-D, budou zařazeni do losování o unikátní Harley. „Speciálně modře lakovaný H-D Softail Heritage zdobí česká a americká hymna. Přední blatník odkazuje na zakladatele značky, zadní pak na nejvýznamnější české prezidenty,“ popisuje jedinečný kousek Jaroslav Vavřina.

Zažijte čtyři dny oslav svobody, nezávislosti a amerických legendárních motocyklů…

Harley-Davidson si pro své celosvětové oslavy 115. výročí vybral ze všech metropolí Evropy právě Prahu, do které se sjede více než 60 tisíc motorkářů z celého světa.  Na holešovickém Výstavišti bude k vidění největší výstava Harleyů, čtyři hudební scény plné skvělých kapel nebo tři demo trucky s expozicemi H-D. Každý, kdo dorazí, si bude moci zdarma vyzkoušet jakýkoliv motocykl Harley-Davidson. Součástí oslav budou i spanilé jízdy Prahou.

Praha Holešovice | 5. – 8. července 2018 | www.h-d.prague115.com  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…