Hasičský záchranný sbor: Hasiči rozvezou antigenní testy pro školy do všech krajů

19.01.2022 19:38 | Tisková zpráva

Hasiči ze Záchranného útvaru HZS ČR a Skladovacího a opravárenského zařízení HZS ČR v následujících dnech rozvezou po celé republice více než 3,6 milionu antigenních testů pro školy.

Hasičský záchranný sbor: Hasiči rozvezou antigenní testy pro školy do všech krajů
Foto: HZS ČR
Popisek: logo Hasičského záchranného sboru České republiky

Ve středu, 19. ledna 2022, v půl sedmé ráno, na základě žádosti Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy zahájí hasiči ze Záchranného útvaru HZS ČR rozvoz antigenních testů určených pro školy. Ze skladu SSHR v Poleradech rozvezou hasiči více než 2 miliony testů na 125 paletách do sedmi krajů pěti nákladními automobily a dvěma soupravy tahačů s návěsem.

Následující den, ve čtvrtek 20. ledna 2022, kolegové ze Skladovacího a opravárenského zařízení HZS ČR rozvezou do zbývajících krajů bezmála 1,6 milionů antigenních testů na 95 paletách. Převoz zajistí 8 nákladními automobily.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…