Hejtman Michal Hašek se sešel s Carmelo Ezpeletou

14.08.2015 12:41

Jihomoravský hejtman Michal Hašek se v pátek dopoledne 14. srpna 2015 sešel na Masarykově okruhu se šéfem Dorna Sports panem Carmelo Ezpeletou.

Hejtman Michal Hašek se sešel s Carmelo Ezpeletou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek

„Jednali jsme o budoucnosti Grand Prix ČR v Brně od roku 2016. Informoval jsem ho o včerejším jednomyslném rozhodnutí Jihomoravského kraje podpořit vznik Spolku, který by po dohodě s Dornou měl být za účasti kraje a města s podporou vlády garantem a organizátorem Grand Prix ČR.  A dále o rozhodnutí Jihomoravského kraje pomoci Grand Prix ČR z letošního rozpočtu kraje částkou 20 milionů korun cestou Dorna Sports,“ uvedl hejtman Michal Hašek.

Jak doplnil, s panem Ezpeletou se shodli na tom, že Spolek je jedinou možnou cestou pro budoucnost Grand Prix ČR s participací veřejného sektoru. „Pan Ezpeleta ocenil zájem kraje podpořit z krajského rozpočtu Grand Prix ČR, jednání veřejného sektoru a Dorny budou pokračovat o víkendu,“ prozradil hejtman Hašek. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…