Hejtman Zimola poděkoval mladým fotbalistům za skvělou reprezentaci kraje

03.02.2015 5:20

Za skvělou reprezentaci Jihočeského kraje poděkoval v pondělí 2. února hejtman Jiří Zimola zástupcům jihočeského výběru mladých fotbalistů a jejich trenérům, kteří začátkem ledna vybojovali bronzové medaile na halovém turnaji družstev do 15 let v ruském Jekatěrinburgu.

Hejtman Zimola poděkoval mladým fotbalistům za skvělou reprezentaci kraje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hejtman Jiří Zimola

„Obstáli jste v silné konkurenci dalších sedmi ruských celků, které se navíc na halovou kopanou specializují. Gratuluji vám a děkuji za šíření dobrého jména Jihočeského kraje v zahraničí,“ uvedl hejtman.

Jihočeský tým, který odletěl do sídelního města Sverdlovské oblasti a celého Uralského federálního okruhu 2. ledna, zastupovali při setkání s hejtmanem vedoucí a lékař týmu Josef Žižka, hlavní trenér Ivan Novák, nejlepší brankář turnaje Martin Janáček, nejužitečnější hráč turnaje Matěj Ryneš a jeden z nejlepších útočníků turnaje Martin Šplíchal.

Memoriálu Ivana Kanidy, učitele, který zahynul při útoku teroristů na školu v Beslanu 1. září 2004, se výběr z jihočeských mládežnických týmů zúčastnil již pojedenácté. Za tuto dobu zde patřil j třikrát mezi tři nejlepší celky turnaje. „Letos nás trápili hlavně virózy a poslední den jsme už nasazovali antibiotika, ale jinak byla atmosféra uvnitř družstva vynikající,“ poznamenal týmový lékař Josef Žižka.

Memoriál Ivana Kanidy 2015 - konečné pořadí:

1. Sinara 2000

2. Sinara 2001

3. Jihočeský kraj

4. Jaroslavl

5. Novouralsk

6. Krasnojarsk

7. Beslan

8. Saratov

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kraj-jihocesky.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…