Hejtman svolává jednání Krizového štábu Ústeckého kraje

04.03.2020 13:00

V souvislosti s výskytem infekčního onemocnění Covid-19 alias koronavirem na území kraje svolává hejtman Oldřich Bubeníček jednání Krizového štábu Ústeckého kraje. Krizový štáb zasedne ve středu 4. března 2020 ve 14 hodin v budově krajského úřadu.

Hejtman svolává jednání Krizového štábu Ústeckého kraje
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Ústecký kraj, logo.

Cílem středečního jednání bude analýza aktuální situace v Ústeckém kraji a koordinace toku informací plynoucích směrem k příspěvkovým organizacím Ústeckého kraje a dalším relevantním subjektům. Stále platí, že není třeba vyvolávat paniku a především je nutné dodržovat základní hygienická pravidla a návyky, zejména správné mytí rukou.

Veškeré důležité a aktuální informace k této problematice zveřejňuje na svých webových stránkách Státní zdravotní ústav (www.szu.cz), který dále také zřídil informační telefonickou linku, kam se mohou občané obrátit, pokud potřebují v souvislosti s koronavirem poradit. Infolinka je k dispozici 24 hodin denně.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…