Helena Vondráčková namalovala pro koledníky šedesát vajec! Manžel ji pak rozesmál, místo kopřiv natrhal hluchavky

17.04.2017 21:50

Po narozeninové megashow v Brně strávila Helena Vondráčková velikonoční svátky doma v Řitce u Prahy. Upekla několik mazanců a pro koledníky namalovala 60 vajec. Manžel ji pak rozesmál tím, když místo kopřiv na nádivku omylem natrhal hluchavky.

Helena Vondráčková namalovala pro koledníky šedesát vajec! Manžel ji pak rozesmál, místo kopřiv natrhal hluchavky
Foto: Archiv H. Vondráčkové
Popisek: Helena Vondráčková s koledníky.

„Velikonoce mám moc ráda. Chystala jsem se na ně od pátku, co jsem přijela z Brna. Namalovala jsem 60 vajec a napekla mazance. Ty tak voněly po celém domě… V pondělí pak od rána chodili koledníci. Pro děti jsem měla vajíčka, pro starší něco tekutého do žaludku,“ prozradila Helena.

„Za chvíli jsem ale vše rozdala, protože dorazily davy lidí. A že jsem dostala pořádně na zadek ani – snad říkat nemusím,“ dodala zpěvačka.

Po poledni ji pak velmi rozesmál její manžel Martin. „Jel ze Slap a tak jsem ho požádala, aby natrhal kopřivy na nádivku. A víte, co dovezl? Hluchavky! Je to prostě pražské dítě,“ bavila se Helena.

Tu v nejbližších dnech čeká několik mediálních vystoupení. Mimo jiné živě zazpívá své nové písně ve vysílání rádia Frekvence 1.

Přímo na den svého jubilea, tedy na sobotu 24. června, pak připravuje koncert na hradě Karlštejně. Společně s Helenou tam vystoupí např. Jitka Zelenková nebo Olga Matušková.

 

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…