Helena Vondráčková vyprodala o Vánocích pražskou Lucernu

27.12.2019 19:10

Už po patnácté vyprodala Helena Vondráčková o Vánocích pražskou Lucernu. Hosty jejího svátečního koncertu byli tentokrát Olga Lounová a 4 Tenoři.

Helena Vondráčková vyprodala o Vánocích pražskou Lucernu
Foto: Agentura MM Praha,František Jirásek
Popisek: Vánoční koncert v Lucerně

Legenda českého popu během tříhodinového programu zazpívala své největší hity od 60. let do současnosti. Nechyběly ani vánoční hity jako Hodně štěstí, Bílé Vánoce či Vánoce, Vánoce přicházejí.

„Lidé v Lucerně opět vytvořili překrásnou atmosféru a defacto celou dobu zpívali se mnou a s mými hosty, Olinkou a 4 Tenory. Právě Olinka Lounová bude příští rok hostem mého nového turné Vzhůru k výškám,“ svěřila Helena Vondráčková. Tu v Lucerně doprovázela její kapela Charlie Band rozšířená o smyčcovou sekci.

Vánoční koncert Heleny Vondráčkové provázela i vzpomínka na jejího nedávno zesnulého kolegu a kamaráda Karla Gotta. A to jak prostřednictvím promítaných fotografií z jejich společných koncertů v newyorské Carnegie Hall tak i v písni Bílé Vánoce či v prezentaci Slavíkových hitů Lady Carneval a Už z hor zní zvon v podání 4 Tenorů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …