Hodinky PRIM Manufacture 1949 našly své ambasadory mezi sportovci

18.11.2014 9:42

Historicky prvními ambasadory hodinek PRIM Manufacture 1949, které vyrábí společnost ELTON hodinářská z Nového Města nad Metují, se stali vynikající čeští sportovci, rychlobruslařka Karolina Erbanová a olympijský vítěz v závodech horských kol Jaroslav Kulhavý.

Hodinky PRIM Manufacture 1949  našly své ambasadory mezi sportovci
Foto: red
Popisek: Ambasadory hodinek PRIM Manufacture 1949, se stali vynikající čeští sportovci, rychlobruslařka Karolina Erbanová a olympijský vítěz v závodech horských kol Jaroslav Kulhavý

Oba sportovci se rozhodli spojit svá jména i tváře s českými hodinkami tradiční značky PRIM hned z několika důvodů. „Ráda nosím hodinky v pánském stylu, značka PRIM mne ale oslovuje nejen designem, ale také dlouhou historií a tradicí,“ říká Karolina Erbanová. „Asi jako každý muž mám rád dokonalé technické hračky, mezi které hodinky, navíc s mechanických strojkem nesporně patří.  Navíc si považuji toho, že na zápěstí nosím český výrobek, hodinky, které jsou kompletně vyrobeny v České republice,“ doplňuje Jaroslav Kulhavý.

„Primky si získávají stále větší oblibu i u mladší generace, která nezažila dobu jejich masové produkce. Naše hodinky jsou navíc ceněné i pro svou odolnost a výdrž, tedy stejné vlastnosti, které jsou klíčové pro úspěch ve vrcholovém sportu. Proto jsme oslovili právě mladé úspěšné sportovce,“ vysvětluje Zdeněk Lőffelmann, předseda představenstva společnosti ELTON hodinářská. Sportovní hodinky tvoří spolu se společenskými modely páteř produkce továrny v Novém Městě nad Metují, vedle nadčasového modelu SPORT jsou to pak samozřejmě téměř nezničitelné Orlíky, které jejich nositelé neváhají testovat i v těch nejextrémnějších podmínkách.

A který model se stal favoritem nových ambasadorů? „Překvapivě nejde o žádný ze sportovních modelů PRIM, Karolinu i Jaroslava zaujal čistý design hodinek z aktuální limitované edice Spartak 60 L.E., inspirovaný prvními československými náramkovými hodinkami,“ dodává Lőffelmann.

ELTON hodinářská, a.s., z Nového Města nad Metují, jediný český výrobce tradiční značky PRIM, je ryze česká soukromá firma, která je zakladatelem a zároveň jediným nositelem více než šedesáti pěti let tradice výroby náramkových hodinek v České republice. Současná výroba navazuje na bohatou historickou tradici, rozvinula ji a obohatila o zcela nové přístupy ve vztahu k zákazníkovi. Společnost se dnes zaměřuje zejména na mechanické hodinky, vyrobené na zakázku, přímo dle individuálních přání každého zákazníka. Zákazník jako budoucí majitel hodinek dostává ten nejširší prostor k tomu, aby určil konečnou podobu svých hodinek. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…