Hospodářská komora ČR bude spolupracovat s Českým olympijským výborem

30.08.2017 17:02

Hospodářská komora ČR navazuje na tradiční spolupráci s českým sportem a uzavřela strategické memorandum s Českým olympijským výborem o vzájemné pomoci.

Hospodářská komora ČR bude spolupracovat s Českým olympijským výborem
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

Cílem memoranda je intenzivní spolupráce, podpora sportu a propagace olympijských sportovních disciplín směrem k podnikatelské veřejnosti. Hospodářská komora pomůže s hledáním českých exportních firem a zprostředkováním jejich prezentace v Českém domě v rámci zimních olympijských her v korejském Pchjongčchangu v roce 2018.

„Toto memorandum je signálem, že Hospodářská komora vedle řady kulturních akcí plně podporuje také sport. Považuji to za logické gesto i vzhledem k blížícím se zimním olympijským hrám v korejském Pchjončchangu, jsme připraveni olympijský výbor maximálně podpořit a částečně tak přispět k úspěchům českého sportu,“ řekl k podpisu dohody prezident Hospodářské komory Vladimír Dlouhý. Hospodářská komora se mimo jiné zavazuje, že bude aktivity Českého olympijského výboru podporovat v rámci své široké členské základny, která čítá na 15 tisíc velkých, středních i malých firem a živnostníků. Vzniká tak jedinečný prostor pro potenciální podporu sportu ze strany začleněných podniků a firem.

Předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval ocenil, že české firmy se budou podílet na propagaci České republiky v Českém domě, který v Koreji bude místem oslav úspěchů a setkávání všech českých sportovců na ZOH. „Spojili jsme síly a v zahraničí budeme prezentovat při sportu nejenom Českou republiku, ale také český průmysl,“ řekl Kejval.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

22:17 Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

Návštěvy pracovníků Kanceláře ombudsmana v domovech se zvláštním režimem ukázaly, že život tamních o…