Hospodářská komora: Nejlepší firmy a živnostníci Královéhradeckého kraje budou oceněni

06.03.2018 8:39

Slavnostním předáním cen v pěti kategoriích vyvrcholí ve čtvrtek 8. března 2018 od 19.00 hodin v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě akce Firma a živnostník Královéhradeckého kraje roku 2017, kterou pořádá Krajská hospodářská komora Královéhradeckého kraje ve spolupráci s městem Náchod.

Hospodářská komora: Nejlepší firmy a živnostníci Královéhradeckého kraje budou oceněni
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

Ocenění bude uděleno v kategoriích Živnostník, Obchodní společnost do 50 zaměstnanců, Obchodní společnost do 250 zaměstnanců, Obchodní společnost nad 250 zaměstnanců a Podnikatelka roku.

„Akci pořádáme už potřetí, v tomto roce však budeme poprvé oceňovat firmy a podnikatele z celého Královéhradeckého kraje,“ říká Radek Jakubský, předseda KHK KHK, a vysvětluje: „První dva ročníky jsme organizovali pouze v rámci okresu Náchod, a protože byly úspěšné a získaná ocenění jsou podle ohlasů firem jednoznačně pozitivní motivací pro jejich další podnikání a rozvoj, zapojili jsme do třetího ročníku i čtyři zbývající oblasti, v nichž naše komora působí – Královéhradecko, Trutnovsko, Jičínsko a Rychnovsko. Věřím, že tímto ročníkem již zakládáme tradici a že tuto celokrajskou akci zopakujeme i v dalších letech.“     

Samostatnými oceněními, která v rámci slavnostního večera poputují k vybraným firmám či podnikatelům, budou Cena starosty města Náchoda a Cena MONETA Money Bank, a.s., generálního partnera.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…