Hospodářská komora: Nejlepší firmy a živnostníci Královéhradeckého kraje budou oceněni

06.03.2018 8:39

Slavnostním předáním cen v pěti kategoriích vyvrcholí ve čtvrtek 8. března 2018 od 19.00 hodin v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě akce Firma a živnostník Královéhradeckého kraje roku 2017, kterou pořádá Krajská hospodářská komora Královéhradeckého kraje ve spolupráci s městem Náchod.

Hospodářská komora: Nejlepší firmy a živnostníci Královéhradeckého kraje budou oceněni
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

Ocenění bude uděleno v kategoriích Živnostník, Obchodní společnost do 50 zaměstnanců, Obchodní společnost do 250 zaměstnanců, Obchodní společnost nad 250 zaměstnanců a Podnikatelka roku.

„Akci pořádáme už potřetí, v tomto roce však budeme poprvé oceňovat firmy a podnikatele z celého Královéhradeckého kraje,“ říká Radek Jakubský, předseda KHK KHK, a vysvětluje: „První dva ročníky jsme organizovali pouze v rámci okresu Náchod, a protože byly úspěšné a získaná ocenění jsou podle ohlasů firem jednoznačně pozitivní motivací pro jejich další podnikání a rozvoj, zapojili jsme do třetího ročníku i čtyři zbývající oblasti, v nichž naše komora působí – Královéhradecko, Trutnovsko, Jičínsko a Rychnovsko. Věřím, že tímto ročníkem již zakládáme tradici a že tuto celokrajskou akci zopakujeme i v dalších letech.“     

Samostatnými oceněními, která v rámci slavnostního večera poputují k vybraným firmám či podnikatelům, budou Cena starosty města Náchoda a Cena MONETA Money Bank, a.s., generálního partnera.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: V rukou celníků skončila obuv, parfémy, šperky a další zboží

7:23 Celní správa: V rukou celníků skončila obuv, parfémy, šperky a další zboží

Pro podezření z porušení práv duševního vlastnictví zadrželi královéhradečtí celníci v minulých dnec…