Hospodářská komora na Karlovarsku chystá burzu pracovních příležitostí

10.02.2015 16:00

Nezaměstnaným i absolventům škol pomůže s hledáním nového místa burza pracovních příležitostí. Akce, které se zúčastní téměř tři desítky regionálních zaměstnavatelů, začala dnes ve sportovní hale ISŠTE Sokolov.

Hospodářská komora na Karlovarsku chystá burzu pracovních příležitostí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Studentky, ilustrační foto

V prostorách sportovní haly se zaměstnavatelé představí s vlastními výstavními stánky. Návštěvníci tak budou mít jedinečnou příležitost seznámit se s nabídkou volných pracovních míst a s požadavky, které jsou na uchazeče kladeny. Součástí akce je i bohatý doprovodný program, ve kterém nebudou chybět odborné přednášky. Zájemci se dozvědí, jak správně napsat životopis a jak vhodně vystupovat a komunikovat při pracovním pohovoru. Ten si pak mohou nanečisto vyzkoušet i přímo na místě. Vstup na akci, která bude probíhat až do 16 hodin, je zdarma.

Další burza pracovních příležitostí se uskuteční 24. února v Lidovém domě ve Staré Roli. Více informací získáte na internetových stránkách Krajské hospodářské komory Karlovarského kraje nebo na telefonním čísle 354 426 140.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

9:29 Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

Jak efektivně snížit výdaje na energie? LAMA energy je jedním z dodavatelů, který už téměř rok nabíz…